Jos uutiskirje ei näy oikein, voit lukea sen netissä klikkaamalla tästä

Tekemisen iloa -syysmallistoViilenevät illat houkuttelevat nauttimaan yhdessä tekemisestä ja kauniit kudonnaiset kutsuvat uuden harrastuksen pariin. Tekemisen iloa -mallistoa täydentävät tyylikkäät laukut. Kaikkia Tekemisen iloa -malleja voit tehdä taito- ja käsityökeskusten työpajoissa ja kursseilla ammattitaitoisessa ohjauksessa. Katso lisätietoja mallistosta ja syksyn kurssitiedot yhdistysten sivuilta.

 

Käsityökoulut alkavat viikoilla 34–38!Lue lisää ja katso tarkemmat tiedot oman alueesi Taito-käsityökoulusta. Voit vielä tiedustella mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja.

 

Kehräten kerälleTaito-lehti numero neljä on ilmestynyt! Lehdessä upeita käsityöohjeita, kuten kansallispukusukat, virkattu matto sekä mustavalkoiset räsyryijyt. Lisäksi lehdessä tutustutaan kehräämiseen sekä moneen muuhun mielenkiintoiseen ilmiöön ja tekijään. Osta omasi lehtipisteestä tai tilaa lehti suoraan kotiisi!

Nyt uutiskirjeen tilaajille edullinen tilaustarjous 23 euroa / 6 kk (kestotilauksen 1. jakso). tarjous voimassa 15.9.2012 asti. Tilaa tästä linkistä www.taito.fi/uutiskirje

 
  

Taito-yrityspalvelut virtuaalisesti

Käsityö- ja muotoilualan yrittäjällä on nyt mahdollista saada Taito-palvelupakettien konsultointia myös virtuaalisesti. Taito-startti, -tuoteinfo, -markkinat tai -nettistartti konsultoinnit tapahtuvat yhdessä sovittuna ajankohtana netissä.  Tutustu Taito-palvelupaketteihin ja ota yhteyttä Taito-yritysneuvojaan. Kerromme lisää yrityspalveluista ja netissä tapahtuvasta konsultoinnista.

Osaatko sinä neuloa lapaset? Lapaskampanjassa saatetaan mummot ja lapset yhdessä neulomaan!

Maakuntalapasmallisto on saatavilla lankapaketteina ja valmiina lapasina Taito Shopeista, käsi- ja taideteollisuusyhdistysten myymälöistä ja käsityökeskuksista. Lapaset valmistetaan Pirkanmaan Kotityön kotimaisesta 100 % Pirkka-villalangasta. Lue lisää kädentaitojen yhdessäolosta ja välittämisestä.

Taito Uusimaan syksykurssit ja Taito-käsityökoulu HELMI alkavat

Syksyn 2012 kurssit ja pajat tarjoavat mielenkiintoisia, uusia tekniikoita ja luovuutta Meillä on iloinen meininki, osaavat opettajat ja laadukkaat materiaalit. Voit ilmoittautua nettisivulla www.taitouusimaa.fi. Käsityökoulu Helmi toimii Uudenmaan alueella. Koulussa opiskelee sekä lapsia että aikuisia. Syksyn opetus alkaa viikoilla 34–36. Voit kysellä mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja www.taitouusimaa.fi/kasityokoulut

Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n syyskauden avaus

Turun seudulla syyskauden avausta vietetään kaikissa käsityökeskuksissa koruhuivien tekemisen merkeissä. Syksyn avauksissa on esillä uudet Tekemisen iloa -tuotteet ja jaossa kurssiesite. Käsityökeskusten tiedot ovat sivulla www.taitovarsinaissuomi.fi.

Taito Savon Tekemisen iloa -kurssit alkavat syksyllä

Tekemisen iloa -kursseja on syys-marraskuussa Taitokeskus Kuopiossa, Siilinjärven, Nilsiän ja Suonenjoen käsityökeskuksissa. Kuopiossa alkavat uudet kerhot: Käsillä kaiken ikää senioreille ja Taito-käsityökerhot lapsille sekä aikuisille. Käsityön taiteen perusopetus lapsille alkaa Suonenjoen käsityökeskuksessa viikolla 36. Lisätiedot www.taitosavo.fi

Taito Pohjois-Karjalan syksyn kurssit ja tapahtumat

Syksyn 2012 kurssikalenteri on ilmestynyt. Katso kurssitiedot netissä www.taitopohjoiskarjala.fi ja kurssikalenteri on jaossa myös toimipisteissämme. Syksyn aikana pääset opettelemaan mm. tunisialaista virkkausta, kehräystä sekä tekemään koruja hopealevystä. Joensuun Taitokorttelissa on 31.8.–1.9. Antiikkimarkkinat ja 10.9.–7.10. Myrsky-kuvataidetyöpajan näyttely. Tohmajärven taitokeskuksessa on syyskauden avaus 3.9.

© Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry, Kalevankatu 61, 00180 Helsinki, puh. 040 7525 160, ktl@taito.fi, www.taito.fi

Muokkaa tietojasi | Poista tietosi